За бой между тези двамата се говори още от 2018-а, когато те държаха световните титли, но до битка за абсолютен световен шампион така и не се стигна. Подобна беше ситуацията на Джошуа и с Фюри, като и там преговорите пропаднаха.

Свързани новини

02.11.2022 16:17

Промоутърът на Джошуа обеща мач с Уайлдър през 2023 г.

Видян 3673 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Антъни Джошуа може да се впусне в бой срещу Дионтей Уайлдър през следващата година. Новината разкри промоутърът му Еди Хърн. Британският боксьор се опитва да се върне на върха в тежката категория, след като бе победен за втори път от украинеца Александър Усик през август.

След двете поредни поражения изникнаха много въпроси около кариерата на Джошуа и дали тя ще продължи. Ей Джей обаче няма намерение да окача ръкавиците. Сега планът е да направи един загряващ мач в началото на 2023-а и след него да се бие с бронзовия бомбардировач.

Хърн уточни, че ако не се намери съперник за първия мач, Джошуа може директно да премине към супершоуто с Уайлдър.

"Изпратих на промоутъра на Уайлдър имейл през август и той ми отговори вчера. Повиках екипа му в Абу Даби, но те в момента няма как да дойдат. Евентуален мач на Джошуа с Уайлдър вероятно ще е втори през годината, но той е готов да се бие с всеки. Ако се наложи да чака, ще премине директно към бой с Уайлдър. Всичко зависи от това кога ще се завърне на ринга", каза Хърн в интервю за DAZN.


За бой между тези двамата се говори още от 2018-а, когато те държаха световните титли, но до битка за абсолютен световен шампион така и не се стигна. Подобна беше ситуацията на Джошуа и с Фюри, като и там преговорите пропаднаха.




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци