Принцът на Монако с годеницата си Чарлийн Уитсток (втората отляво), която е бивша плувкиня от ЮАР, световния шампион във Формула 1 за 2009-а Дженсън Бътън и гаджето му Джесика Мичибата

Свързани новини

23.02.2011 13:31

Принцът на Монако на ски в Банско

Видян 1690 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Височайше присъствие на една от най-големите ВИП-персони ще огрее Банско точно месец след историческите стартове за Световната купа по ски, които са този уикенд.


В Зимната столица на Балканите по личната покана на шефа БФСки Цеко Минев ще дойде принцът на Монако, разбра ексклузивно 19'.


Албер II, който е член на МОК и по тази линия е близък приятел и с първата дама на БОК Стефка Костадинова, ще стъпи в Банско за 6-ото издание на ски състезанието на световните звезди (World Star Ski Event). Проявата е благотворителна за децата с неравностойно положение и е първа в цяла Източна Европа изобщо. Датите на голямото събитие са 26 и 27 март. 


В свитата на принца ще бъде и мегазвездата на българския футбол Димитър Бербатов. Неговата фондация също се занимава с благотворителност. Естествено, на ски ще се качи и самата Стефка Костадинова. 


В Световния звезден тим за децата освен нашите величия ще бъдат още плеяда спортни и светски знаменитости. Банско ще посрещне почетния гражданин на Банско и единствен 5-кратен носител на Световната купа в алпийските ски Марк Жирардели, Херман Майер, вдигал един път по-малко големия Кристален глобус, легендата на световната лека атлетика Сергей Бубка – притежател на всичко във високия скок.


По писта Алберто Томба би трябвало да се пуснат още светилата в ските Пернила Виберг, Бруно Кернен, Фриц Щробъл, Даниела Чекарели, Юре Козир, Барбара Мерлин, Изолде Костнер, Петер Фил, както и митичният пилот от Формула 1 Рикардо Патрезе, знаменитостта в биатлона Сандрин Баи и колоездачният ас Клаудио Киапучи.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

През този ден фокусът ви може да се измести към общуването

През този ден фокусът ви може да се измести към