Свързани новини

08.05.2009 19:19

Пенев: Ще гоним задължителна победа в дербито

Видян 1584 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Старши-треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви на брифинга си преди утрешното дерби с Левски, че "червените" излизат утре срещу вечния съперник за задължителна победа, предаде БГНЕС.


Пенев заяви: "Очаква ни един доста тежък мач. За нас всички мачове за важни, тъй като независимо дали играем срещу Левски или друг противник, за победа се дават три точки. Нека да го караме по-скромно. Смятам, че няма фаворит в мача. Без значение, че ние играем по-добре от Левски, това го виждате всички, мач с мач не си прилича и няма гаранция, че ние или Левски ще играем по-добре или по-слабо. Нямаме проблеми с контузени играчи, Данчо Тодоров се връща в групата. Той е добре, няма проблеми и няма да бъде опериран от херния. Смятам, че Стефан Спасов е един от добрите ни съдии и аз лично нямам притеснения за начина, по който ще ръководи дербито. Мисля, че българските съдии са добри и аз лично предпочитам мачовете да бъдат ръководени от наши рефери. В утрешното дерби очаквам да има повече от два гола. Не смятам да коментирам следващите ни мачове от програмата, нито да казвам дали има тройна, четворна или каквато и да е коалиция срещу ЦСКА. Дали ще получим лиценз ще се види в края на сезона".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.