Свързани новини

17.12.2009 15:51

Откриването на сезона в Банско сред куп звезди

Видян 2993 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

През уикенда (на 12 и 13 декември) заминах за Банско, за да се включа за пореден път в празненствата по окриването на новия ски сезон. Точно тогава се изсипа и първият сериозен сняг – като по поръчка. Всички бяха приятно изненадани – и организаторите, и хилядите посетители, и звездите на белия спорт. Гости на празненствата бяха Петър Попангелов, почетният гражданин на Банско Марк Жирардели, Пирмин Цурбриген, Боян Крижай, Пол Акола, Патрик Ортлиб, Петер Мюлер и Хуберт Щролц.


И тази година организацията беше перфектна, щоуто на ниво, а атмосферата – заразителна.


Удоволствието ми беше огромно, тъй като навсякъде срещах усмихнати и весели хора, въпреки студеното време. Случайно, разхождайки се из курорта и събирайки впечатления, се натъкнах на една лъчезарна дама, която беше толкова въодушевена и щастлива, че аз не се сдържах и започнах да разпитвам от къде е, сама ли е дошла, какви са очакванията й и т.н.


„Аз съм най-голямата късметлийка”, каза тя. „Спечелих голямата награда уикенд за двама от томболата на Първа инвестиционна банка за това, че съм нейн клиент по Депозит Супер G. И всъщност затова съм тук”, каза тя. Дамата се оказа Гергана Царева от София.


За нея изживяването бе невероятно. „Да видя всички ски величия, които съм гледала само по състезания, събрани на едно място сред бялата приказка на Банско, не мога да повярвам, че ми се случва!”. Първоначално реших, че това е някаква шега. Нали всички са в криза откъде ще вземат пари да раздават награди? Още повече банка да дава на клиентите си – не е за вярване!Скептицизмът ми обаче отстъпи, когато Гергана увлекателно продължи да ми разказва за впечатленията си от банката – как е изключително благодарна, че са й подарили най-прекрасните емоции и много усмивки през този уикенд; как още в първия миг, в който става клиент на ПИБ, е решила, че това е нейната банка. „И така – вече 15 години... Така ще е и занапред!”, категорична е Гергана. Тя сподели, че след няколко дни пътува за Малайзия и спокойна тръгва само с двете си кредитни карти. „Това е да си избрал банката, която да се грижи за теб!”, заключва Гери. След като си поговорихме, продължих разходката си, заразен с нейните емоции. Въпреки приповдигнатото настроение навсякъде, не срещнах по-щастлив и по-усмихнат човек от Гергана Царева.  Ясно бе чия е заслугата за това... Весела Коледа!



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.