Везенков

Свързани новини

11.06.2023 19:06

От $3М/год ще започнат преговорите между Сакраменто и Везенков

Видян 3715 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Остават само няколко седмици до началото на преговорите между представителите на Александър Везенков и ръководството на Сакраменто Кингс относно потенциален трансфер на българина в НБА. Според журналиста Джейсън Андерсън от The Sacramento Bee първата оферта на “кралете” към най-полезния играч на Евролигата ще стартира в диапазона $3-4 милиона годишно, предаде sportal.bg.

Както е известно, в настоящата си договорка с Олимпиакос Везенков би получавал по 1.5 милиона евро, ако прецени да остане в клуба и през следващия сезон. Сумата би нараснала до 2 милиона евро през сезон 2024/25.

27-годишното крило обаче в момента е напълно концентрирано около началото на предстоящите финали на гръцкото първенство.

През миналия сезон в Евролигата Везенков спечели наградата за MVP на сезона, а също така бе селектиран в Идеалната петица на турнира и се превърна в топреализатор на кампанията. Той можеше да бъде и шампион и най-полезен играч на Финалната четворка в най-силната клубна европейска надпревара, ако Серхио Люл не беше донесъл победа на Реал Мадрид със 79:78 над гръцкия колос на големия финал в Каунас.
974



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.