Финалите в Милано Лоренцо Музети ще играе на седмото издание на тенис турнира от сериите ATP 250 в София от 25 септември до 2 октомври.

Свързани новини

22.08.2022 14:37

Още една италианска звезда на Sofia Open 2022

Видян 3048 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Още една италианска звезда на бъдещето потвърди участие на Sofia Open 2022. Намиращият се в топ 30 в света и в топ 3 в надпреварата за ATP NextGen Финалите в Милано Лоренцо Музети ще играе на седмото издание на тенис турнира от сериите ATP 250 в София от 25 септември до 2 октомври.


Лоренцо Музети е бивш номер 1 в световната ранглиста за юноши, като стана шампион на Откритото първенство на Австралия през 2019 г. Звездата му при мъжете изгря през март 2021 г. с полуфинала на турнира в Акапулко. Три месеца по-късно бе осминафиналист на "Ролан Гарос" и дори поведе с 2:0 сета на бъдещия шампион Новак Джокович преди да се откаже поради контузия. През миналия месец спечели първата си ATP титла, побеждавайки Карлос Алкарас на финала на турнира от сериите ATP 500 в Хамбург.


20-годишният Музети е актуален ケ30 в световната ранглиста, което е най-високото класиране в кариерата му. Благодарение на него ще бъде поставен в основната схема на Откритото първенство на САЩ, а това му се случва за първи път в турнир от "Големият шлем".


Той е в челните позиции на италианската инвазия сред звездите на бъдещето. Седем от топ 16 играчите в надпреварата за ATP NextGen Финалите в Милано са италианци. Топ 3 в тази класация е повече от впечатляващ - номер 1 е испанската сензация Карлос Алкарас, който вече се изкачи и до номер 4 в света при мъжете. Втори е италианското чудо Яник Синер, а трети е сънародникът му Лоренцо Музети.


Двукратният шампион на Sofia Open Яник Синер вече потвърди участието си на турнира в София и тази година заедно с финалиста от миналогодишното издание Гаел Монфис и носителят на три титли от "Големият шлем" Стан Вавринка.


Билетите за Sofia Open 2022 са в продажба - онлайн на Eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна. До края на тази седмица е валидна специална промоция. Феновете имат възможност да купят индивидуални или пакетни билети с намаление от 20% до 28 август.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

рак

Ден да общувате открито с партньорите си

Ден да общувате открито с партньорите си, да