Ню Касъл

Свързани новини

05.10.2023 16:11

Нюкасъл разгроми ПСЖ, Сити и Барсeлона взеха победи

Видян 2551 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нюкасъл постигна първата си победа в тазгодишното издание на Шампионската лига в домакинството си на Пари Сен Жермен от втория кръг. Свраките разбиха шампиона на Франция с 4:1 и доказаха, че ще бъдат сериозен фактор в група F на турнира. Мигел Алмирон в 17-ата, Дан Бърн в 39-ата, Шон Лонгстаф в 50-ата и Фабиан Шер в 91-вата минута реализираха попаденията за домакините на Сейнт Джеймсис Парк, а за гостите се разписа Люка Ернандес в 56-ата минута. Това бе първи успех за англичаните в турнира от 20 години насам. Парижани пък разочароваха с представянето си, като това с особена сила важи за звездата на тима Килиан Мбапе, който бе почти незабележим на терена.
Манчестър Сити и Барселона също постигнаха победи във втория кръг от груповата фаза в Шампионската лига. Два от фаворитите в надпреварата оглавяват своите групи, след като вече са с два поредни успеха.


Гражданите се наложиха с 3:1 като гост на РБ Лайпциг в Германия. Фил Фоудън откри резултата в 25-ата минута, след като засече топката, която беше върната от крайната линия от Рико Люис. В началото на второто полувреме Лайпциг изравни. Лоис Опенда реализира при контраатака на домакините и грешка в отбраната на Сити. В 84-ата минута Хулиан Алварес вкара с фалцов удар в далечния ъгъл. В добавеното време Жереми Доку оформи крайния резултат след асистенция на Алварес.


По същото време Барселона победи Порто с 1:0 като гост. В герой за каталунците се превърна Феран Торес, който беше точен в края на първото полувреме. Голът за Барселона падна след груба грешка в защитата на португалците. Извън този момент Порто игра добре и имаше немалко положения, но вратарят на каталунците Марк-Андре тер Стеген се справи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

близнаци