Свързани новини

24.06.2009 13:24

Международен турнир по спортни танци в Албена

Видян 3203 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Международният турнир по спортни танци "Albena Open 2009" ще се проведе за поредна година в морския курорт Албена от първи до трети юли, предаде БГНЕС.


Непосредствено преди международната надпревара ще се състои вторият кръг на Държавното първенство - първи ранг. Организатор на двете състезания е българската федерация по спортни танци. По време на държавния шампионат ще бъдат излъчени първенците, които ще защитават престижа на страната ни на предстоящите Световни и Европейски първенства и Купи.
На Международния турнир най-интересната надпревара ще бъде в групата на IDSF International - Стандартни и Латиноамерикански танци, където се очаква да участват някой от първите десет двойки в Световната ранглиста. Това състезание с ранг International носи на състезателите точки за световната ранглиста. До момента заявка за участие в Международния турнир са подали над 350 двойки от 25 държави, който ще участват в следните категории - Деца I, деца II, юноши младша възраст, юноши старша възраст, младежи, състезатели над 19 години, сеньори. Всичките възрастови групи ще се състезават и в стандартни и в латиноамерикански танци. Изпълненията на танцовите двойки ще бъдат оценявани от Международна съдийска комисия от 33-а членове от 17 държави - Норвегия, Италия, Германия, Латвия, Молдова, Румъния, Белгия, Русия, Сърбия, Словакия, Украйна, Унгария, Франция, Полша, Чехия, Казахстан и България.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката