Свързани новини

05.06.2011 16:38

Матеус кастри отбора, зъби се на народа

Видян 2071 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Националният селекционер Лотар Матеус изригна срещу играчите си и целокупния български народ след 1:1 с Черна гора късно снощи. С хикса в Подгорица нашите практически се простиха с илюзиите си за класиране на европейското догодина, като само на теория имат някакви мижави шансове да го докарат до бараж. След 5 изиграни мача в квалификационна група G ние сме предпоследни с нищо и никаквите 5 точки. Същия актив имат и швейцарците, които обаче са с по-добра голова разлика. Първи и втори са Англия и Черна гора с по 11, последен е Уелс с 0.


На аерогара София при завръщането на отбора посред нощ, видимо изнервен, Матеус даде дълго интервю пред медиите.


“Не мога да си обясня липсата на мотивация в някои от състезателите. Как е възможно да не искаш да се представиш на 100 процента с фланелката на собствения си национален отбор? Промени ще има и те най-вероятно ще са перманентни за някои от състезателите. Съвсем нормално е сега да не искам да ви кажа имената на тези, с чието поведение не съм съгласен и от които не съм доволен. Това си остава информация, която ще споделя специално с тях. Когато става дума за национален отбор не може да има компромиси”, заяви Матеус.


“Не мисля, че контузията на капитана Стилиян Петров е чак толкова сериозна. Ще почакаме да видим какво ще кажат лекарите, но мисля, че всичко ще бъде наред. Колкото до останалите неща - съжалявам, но това е разговор за в съблекалнята, а не за извън нея”, допълни световният и европейски шампион.


Матеус уж на шега коментира действията си при смените и защо е закъснял да ги направи: “Знам, че в България националните селекционери са около 7 милиона. Затова се извинявам на останалите 6 999 999 за това, че не спечелихме трите точки.”


Сега като едното нищо Матеус може да си бие камшика от България, без изобщо да обсъжда възможността да поднови договора си с БФС. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион

Въздържайте се от сложни решения с продължително влияние

Въздържайте се от сложни решения с продължително