02.11.2015 16:00

Марадона пристига за юбилея на Стоичков

Видян 1394 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Носителят на Златната топка Христо Стоичков подготвя уникално шоу по случай своя юбилей догодина. Феноменалното събитие е озаглавено 50 години номер 8 и ще се състои на 20 май 2016 г. Мястото, на което ще бъде изигран мачът е националният стадион Васил Левски.
Идеята и желанието на Камата е да сподели празника си както с всички почитатели на футбола у нас, така и с най-големите звезди в бранша, не само от близкото минало, но и от настоящето.  
Организаторите обещават, че шоуто ще събере на едно място всепризнати футболни легенди от световна величина, така че мачът да остане завинаги в историята.


 
Събитие от подобен мащаб се ще проведе за първи път в България. Един срещу друг на Националния стадион ще се изправят най-добрите родни и чуждестранни футболни играчи, които ще покажат класата и таланта, които са им донесли многобройни титли и отличия. Те ще бъдат разпределени в два звездни тима – в единия ще бъдат футболисти, предпочитащи да играят предимно с десен крак, а в другия - тези, чието тайно оръжие е левият крак.



Имената на гост-звездите, които ще участват в този невероятен спектакъл, все още се пазят в тайна. Топ новината за футболните фенове от всички поколения е, че първият участник в шоуто е легендарният Диего Армандо Марадона.
Гениалният номер 8 Христо Стоичков е най-успелият роден футболист. Носител е на най-престижните световни награди - Златната топка (1994 г.) и Златната обувка (двукратен носител на отличието – за сезон 1988/89 и през 1994-а на световното първенство САЩ-94 за голмайстор на мондиала), Купата на Европейските шампиони и Купата на носителите на национални купи.
Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 18,88 лв. до 88,88 лв.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

риби

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа, което