Арсенал от своя страна не успя да спечели четвърти пореден мач, след трите предходни равенства. В този период артилеристите вече имат допуснати 11 допуснати гола. Това е и първа загуба за Арсенал във Висшата лига от средата на февруари.

Свързани новини

27.04.2023 15:34

Ман Сити победи с лекота Арсенал и гледа към титлата

Видян 3652 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Манчестър Сити направи сериозна заявка да спечели титлата във Висшата лига за трета поредна година, след като победи категорично с 4:1 основния си съперник Арсенал. Гражданите се наложиха на своя стадион Етихад над лидера в първенството и вече са само на две точки зад него, като имат и два мача по-малко.
Тимът на Хосеп Гуардиола направи поредния си силен мач, а с основна заслуга за успеха беше Кевин Де Бройне. Белгиецът вкара два гола в седмата и 54-ата минута. В края на първата част Де Бройне асистира и за попадение на Джон Стоунс. Пасовете за головете на Де Бройне пък даде Ерлинг Холанд,като накрая и той се разписа, оформяйки крайния резултат.


За Арсенал точен беше Роб Холдинг в 86-ата минута.
Сити взе седма поредна победа във Висшата лига и вече е непобеден в 10 поредни двубоя. В тази серия тимът на Гуардиола има 29 отбелязани гола.


Арсенал от своя страна не успя да спечели четвърти пореден мач, след трите предходни равенства. В този период артилеристите вече имат допуснати 11 допуснати гола. Това е и първа загуба за Арсенал във Висшата лига от средата на февруари.


„Не можем да губим концентрация. Сега титлата е в нашите ръце и ние трябва да използваме това. Трябва да продължим по същия начин - да печелим. Манталитетът на играчите е такъв, те знаят как да се справят в подобна ситуация. Искам от тях просто да излизат и да опитват да спечелят всеки двубой”, заяви треньорът на Сити Гуардиола.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни