Ливърпул остава на осмата позиция в класирането с актив от 44 точки, на 12 зад Манчестър Юнайтед и класирането за Шампионска лига вече изглежда все по-трудно. Арсенал от своя страна все още е лидер в класирането, но вече преднината им е само 6 точки пред Манчестър Сити, като артилеристите са и с мач повече.

Свързани новини

10.04.2023 16:12

Феноменален вратар спря Ливърпул за обрат срещу Арсенал

Видян 2364 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Ливърпул и лидерът в английската Висша лига - Арсенал, не успяха да се победят и завършиха наравно при резултат 2:2 в зрелище в сблъсък от 30-ия кръг на шампионата.

Всичко на Анфийлд стартира още в осмата минута, когато Габриел Мартинели откри, а Габриел Жезус удвои в 28-ата минута. Артилеристите контролираха отлично сблъсъка в по-голямата част от първата част, преди обаче Мохамед Салах да върне едно попадение в 42-ата минута. Оттам-нататък мърсисайдци взеха превес и в началото на второто полувреме получиха право да изпълнят дузпа, която обаче Салах изпусна. Домакините натиснаха сериозно и съумяха да изравнят чрез златната резерва Роберто Фирмино в 87-ата минута. Това обаче не беше всичко. В добавеното шестминутно продължение Ливърпул създаде няколко прекрасни положения, с които можеше да осъществи обрат, но с уникални спасявания се отчете вратарят на лондончани - Аарън Рамсдейл, който се превърна в герой и запази точката за своя тим.  

Ливърпул остава на осмата позиция в класирането с актив от 44 точки, на 12 зад Манчестър Юнайтед и класирането за Шампионска лига вече изглежда все по-трудно. Арсенал, от своя страна, все още е лидер в класирането, но вече преднината е само 6 точки пред Манчестър Сити, като артилеристите са и с мач повече.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак