Свързани новини

17.07.2014 15:30

Лудогорец започна бляскаво пътя към групите на ШЛ

Видян 1054 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шампионът на България Лудогорец записа впечатляващ старт в Шампионска лига. Орлите се наложиха с категоричното 4:0 над Дюделанж в първи мач от втория предварителен кръг на най-комерсиалния турнир. Попаденията за зелените бяха дело на Даниел Абало (35), Роман Безяк (42), Абел Анисе (65) и Фабио Ешпиньо (68). По този начин орлите превърнаха реванша след седмица протоколен.


Треньорът на зелените Стойчо Стоев побърза да отрезви отбора си веднага след победата: „В никакъв случай в първия мач не може да сме в оптимална форма, защото в шестия ще има спад. В даден мач едни се представят на по-високо ниво, в друг - други. Ще дойде време, когато целият отбор ще е във форма“, добави Стоев, след което коментира и предстоящата битка в А група. '' Нас всички ни посочват в битката за титлата, но аз слагам Левски и ЦСКА , все пак са грандове. Литекс също.“, завърши треньорът на зелените.


Снощи и другите евроучастници на България изиграха своите мачове в турнира Лига Европа. ЦСКА бори молдовския Зимбру, Литекс се изправи срещу унгарския Диосгьори ВТК, а Вили Вуцов дебютира като треньор на Ботев Пловдив срещу австрийския Санкт Пьолтен. Резултатите от двубоите не бяха известни до редакционното приключване на броя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

рак