Свързани новини

05.06.2009 11:44

Лучано Спалети остава в Рома, Интер и Барса си разменят играчи

Видян 1484 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Спалети остава в Рома, Чиро Ферара подписа двегодишен договор със "Старата госпожа".


Това стана ясно след проведената вчера среща между ръководството на столичния тим и досегашния треньор Лучано Спалети. Вчера стана ясно, че той ще остане на поста през следващите две години. Той тренира футболистите на Рома от 2005-та година до момента.
Капитанът на вълците Франческо Тоти коментира новината с думите "Аз знаех, че Спалети ще остане. Много съм доволен от това, сега вече ще бъдем дори по-мотивирани от преди". Той също така изказа недоволството си по повод спекулациите на пресата, че треньорът ще подпише договор с Ювентус: "Юве? Не ме интересува какво е казано, реалността е, че Спалети остава!", каза капитана, цитиран от Corriere dello Sport.


След тази новина, за Ювентус стана ясно, че няма да успеят да привлекат Лучано Спалети в Торино. След като официално бе обявено решенеитпо му да остане с настоящия си тим Рома, временният треньор на "Старата госпожа" Чиро Ферера е подписал  свoя двегодишен договор с тима. Според италианската медия RAI Ферара се е свързал със селекционера на националите Марчело Липи, за да го уведоми за новия си ангажимент с отбора от Торино.


Corriere dello Sport писа и за евентуален трансфер между Шампионът на Сериа А Интер и носителят на титлата от Шампионска лига Барселона. Според вестника има вероятност двата тима да си разменят по един играч - шведският нападател Златан Ибрахимович срещу камерунецa Самуел Ето'о.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

везни