Свързани новини

03.06.2009 15:16

Леонардо иска Амаури в Милан, Спалети решава за Ювентус

Видян 1675 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Леонардо, новият треньор на Милан обяви днес пред вестник La Gazzeta dello Sport решението си да вземе бразилеца Амаури в отбора си с част от парите за продажбата на Кака.

Амаури постъпи отиде в Торино миналата година срещу сумата от 13 млн. паунда и двама футболисти в добавка. Според италианския вестник Леонардо е разговарял с бразилеца преди 5 месеца, като му е съобщил, че има вероятност да поеме миланския гранд и ако това се случи, ще поиска нападателя да се присъедини към тима. По думите на треньора Амаури би се допълвал чудесно с Пато, който изигра много силен сезон за росонерите. Реакцията на ръководството на "Старата госпожа" по повод продажбата на бразилеца е негативна за момента. Но когато се заговори за големи пари, не е изключено да променят мнението си.


Тези дни бианконерите ще проведат среща с треньора на Рома Лучано Спалети. За момента той не е потвърдил новината, че ще поеме Ювентус, но сподели, че ще направи всичко възможно "за благото на Рома". Възможно е обаче да бъде прекратен по-рано двегодишния му договор със столичния тим, за да има възможност треньорът да замине за Торино. Утре ще се състои среща между Спалети и ръководството на Рома.


За днес е насрочена и среща между треньорът на Катания Дзенга и президента на Лацио Kлаудио Лотито. Миналата седмица Дзенга получи оферта за 400 000 евро, ако се съгласи да поеме отбора на Лацио за година, с опция за преподписване за две години.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни