Кубрат Пулев излиза на ринга в края на февруари или началото на март следващата година, но съперникът и локацията все още не са известни, съобщава bTV. Същевременно брат му Тервел не разкри плановете си за следващ мач.

Свързани новини

14.11.2022 10:05

Кубрат Пулев се завръща на ринга през февруари или март

Видян 2380 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кубрат Пулев излиза на ринга в края на февруари или началото на март следващата година, но съперникът и локацията все още не са известни, съобщава bTV. Същевременно брат му Тервел не разкри плановете си за следващ мач.

"Нов мач очаквам да направя в края на февруари или началото на март. Една победа и отново може да атакувам световната титла", заяви Кобрата по време на републиканското първенство по бокс за служители на МВР.

Последният мач на Кубрат на ринга беше битката за интерконтиненталния пояс на Световната боксова асоциация (WBA) на 10 юли. Тогава той отстъпи на Дерек Чисора с разединено съдийско решение (1:2) в гладиаторски двубой в лондонската О2 Арена, продължил пълните 12 рунда. Това бе мач №32 за Кобрата на професионалния ринг, като той има 29 победи и 3 загуби. Чисора е в компанията на Владимир Кличко и Антъни Джошуа, които записаха успехи срещу Кубрат в спорове за световната титла - съответно през 2014 и 2019 г.

"В бокса се процедира да се завърнеш победоносно. Не е задължително да е срещу боксьор от световна величина. Може с някой не толкова известен, но зависи. Ако получа пак предложение да е срещу стабилен боксьор, нямам проблем", коментира Тервел Пулев. Бронзовият медалист от Олимпийските игри в Лондон през 2012 г. за последно бе на ринга в средата на май, когато допусна първо поражение в професионалната си кариера. По-малкият от братята Пулеви загуби от руснака Сергей Ковальов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

риби

Това е подходящ момент да се съсредоточите върху изграждането на силни

Това е подходящ момент да се съсредоточите върху