Свързани новини

07.04.2011 14:54

Коко бастисва Локо

Видян 1587 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Няма и две години след като пое Локо (Пд), бизнесменът Коко Динев е на път да го зареже. Хазартният бос, който е собственик на Кошарите, както и на половината женски сърца и легла в чалгата, побеснял след отпадането на черно-белите от турнира за Купата на България. Онзи ден насред Лаута звездната селекция на Коко бе разпердушинена 1:2 от орлетата от Пирин на 1/4-финала и сега задължително трябва да влезе в тройката на А група, за да играе в Европа.

Според източници на 19' босът буквално изригнал след резила в Пловдив и обявил, че, ако подопечните му не хванат влака за турнирите, той ще ги бастиса в трета глуха. На първо време Коко обявил, че ще разкара чужденците от Локото, като най-много бил набрал на сенегалеца Базил де Карвальо, уругваеца Николас Раймонди и френските братя Самир и Юнес Бенжелюн. Последният щял да отнесе калая, въпреки, че минава за човек на шефа. 

Коко не е взел и окончателно решение за треньора Неделчо Матушев. Поради липса на кой знае какви варианти за негов наследник, той нищо чудно да запази поста си.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.