Става дума за случката на 28 юли в Слънчев бряг

Свързани новини

01.11.2022 15:55

Карлос Насар спечели турнира в памет на Милен Добрев

Видян 2398 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Карлос Насар триумфира в поредното издание на международния турнир в памет на олимпийския ни шампион Милен Добрев. Щангист №1 на България за 2021 година беше над всички в залата в Пловдив, като класирането се извърши по системата Синклер - значение имат личното тегло и събраният двубой.


Възпитаникът на Илиян Илиев от Червен бряг събра 451,419 точки. 18-годишният талант изхвърли 170 кг и изтласка 210 кг, с които заслужи шампионската купа. Втори се нареди опитният Божидар Андреев с 433,100 т. Сливналията завърши с двубой от 347 кг (157+190). Заедно с тях на почетната стълбица се качи друг от националите ни - Васил Маринов с 403,046 т. - 370 (165+205). Водещите ни щангисти продължават да се подготвят за Световното първенство през декември в Богота, Колумбия и вече са на лагер във високопланинската база Белмекен.
Припомняме, че Карлос Насар направи пълни самопризнания преди две седмици, че е шофирал под въздействието на алкохол и наркотици.

Става дума за случката на 28 юли в Слънчев бряг. Тогава Насар беше спрян за проверка от полицията. Направената му проба за алкохол е била отрицателна, но тази за наркотици се е оказала положителна, като той е бил задържан за 24 часа. Щангистът отрече да е бил арестуван, но впоследствие той призна за нарушението. Със самопризнанията си 18-годишният щангист се надява  да избегне евентуално наказание за от 1 до 3 години лишаване от свобода. Делото срещу него беше насрочено за 18 октомври, но е отложено за този месец.

Междувременно вчера също така стана ясно, че българските щангисти са си получили забавените заплати. Чакането им продължаваше от 19 май, когато след 4 1/2 мес. закъснение за последно бяха възнаградени с пари за труда си - непосредствено преди европейското първенство в Тирана. Същото важи за националния треньор Иван Иванов и неговите помощници. Освен това всички от щаба подписаха своите договори.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

близнаци

Едно такова майско празнично се получава при вас

Едно такова майско празнично се получава при вас.