В категория до 100 кг българинът Борис Георгиев загуби във втория кръг с ипон от Арън Фара (Австрия).

Свързани новини

30.01.2023 15:38

Ивайло Иванов спечели златен медал на турнира Гран При по джудо в Португалия

Видян 2187 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Капитанът на националния отбор по джудо Ивайло Иванов спечели златния медал и в новата си категория до 90 килограма на турнира Гран При в Алмада (Португалия).


На финала Иванов победи бронзовия медалист от Олимпийските игри в Токио 2020 Кристиан Тот от Унгария с ипон 2:32 минути преди края на срещата.
Българинът спечели пет мача по пътя си към титлата. Във втория кръг Иванов надделя с ипон срещу Джу-еоп Хан (Република Корея), след което се наложи над Джамал Петгрейв (Великобритания) в две вадзари.
На четвъртфиналите българинът победи с ипон Роланд Гос (Унгария), а в спор за място на финала също с ипон 1:32 минути преди края спечели срещу сърбина Дарко Браснйович.


На финала Иванов започна отлично и беше близо до ипон по-малко от минута преди началото, но Тот успя да се освободи. Все пак българинът продължи да доминира и няколко секунди по-късно стигна до крайния успех.


В категория до 100 кг българинът Борис Георгиев загуби във втория кръг с ипон от Арън Фара (Австрия).
България участва с отбор от седем джудисти в Алмада, но само Ивайло Иванов спечели отличие и стана шампион при 90-килограмовите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот