Свързани новини

11.10.2012 17:43

Ицо: Дадох на един псевдопатриот 3 минути слава

Видян 2119 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-великият български футболист за всички времена Христо Стоичков заяви, че е свикнал разни неизвестни герои да си правят реклама на негов гръб. След като първо се забърка в аферата с черното тото и даде показания в ГДБОП, треньорът на Литекс в типичния си стил от едно време се замеси в нова простотия -  този път в САЩ, където се счепка с български журналист. 

Инцидентът стана в Чикаго, където Ицо бе през последните дни по случай 15-годишния юбилей на Чикаго Файър, където той игра два сезона, но записа впечатляващия актив от 70 мача, 24 гола и 22 асистенции. Модерния ляв и неговите съотборници от това време бяха почетени на бляскава церемония, а също така той не пропусна да демонстрира головия си нюх, отбелязвайки хеттрик в шоу-мач. 

Главният редактор и издател на местния вестник България Сега Светлозар Момчилов твърди, че Ицо го ударил в челюстта и накрая го заплашил, че ако опише случая във вестника си, ще му "отреже главата". 

"Както виждате, жив и здрав съм и се прибрах безпроблемно да си върша работата като треньор на Литекс. Свикнал съм разни неизвестни герои да си правят реклама на мой гръб и въобще не искам да коментирам измислиците на този псевдопатриот. Организацията на тържеството беше перфектна и охраната набързо изгони този досадник, чийто действия не успяха да развалят хубавите ми емоции от срещата със стари приятели и съотборници. Той си имаше своите 3 минути слава за моя сметка. Аз пък си имам задължения с отбора и не ми се губи време с празни приказки за глупости", сподели Ицо пред клубния сайт на Литекс след завръщането си в Ловеч.


Снимка: БТА



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид,