Свързани новини

29.05.2021 15:05

Илиана Раева: Ще потърсим мнението на съдиите за оценката на ансамбъла ни

Видян 2079 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът на БФХГ Илиана Раева направи анализ на първия ден от световната купа в италианския град Пезаро. Там нашият ансамбъл игра отлично, но въпреки това, изпълнението му на 5 топки стигна само за втора оценка на уреда, на 0.450 т. от състава на Русия, предаде БНР. Днес продължава надпреварата в многобоя, както при ансамблите, така и в индивидуалното, където ни представят Стилияна Николова и Татяна Воложанина.

Ето анализа на Илиана Раева, публикуван в профила й във Фейсбук:

"Вчера започна световната купа в Пезаро, Италия.

Ансамбълът ни е с втора оценка, с много уверена и стабилна игра. Получи най-висока оценка на изпълнение, което е много важно. 6 десети по-малко получи на D1, 2 десети по-малко на D3, за което нашите съдии Даниела Велчева и Филипа Филипова ще потърсят мнението на съдиите, съдийствали ги. На първо време имаме обяснение с една от смените, в които 4 уловиха в кълбо назад, или ако не са преброили правилно пируета на Ерика, която завъртя отлични 5 атитюда, но по-важно е да получим мнението на съдиите. Независимо от от това, ансамбълът ни се затвърди на трето състезание като един от основните претенденти за титлата. Както предрекох след световната купа в Баку, нашите конкуренти са направили сериозни промени по съчетанията си и са ги усложнили повече. Разбира се, това по никакъв начин не се е отразило на силата на българските съчетания, а и това не е нашата последна дума.

Дано днес имаме ден и момичетата изиграят силно и уверено шедьовъра си с обръчи и бухалки.

Истински се наслаждавам на невероятната битка при ансамблите. Желанието в претендетите за медал е огромно, конкуренцията е все по-голяма и силна, а на фона на това ние сме от най-силните! Това е спорт!

Много съм доволна и от Стили, и от Таня!

Независимо от грешките, които допуснаха, независимо от това, че не всички пируети им се получиха, което е силата и на двете, показаха възможности за бъдещето. Оценките са много добри на фона на неизпълнените елементи и грешки. И двете ни състезателки са ярки и запомнящи се. Разбира се, вълнението да участваш на световна купа с най-силните в света е голямо, но това е пътя към развитието на втората ни генерация. Участие във финали ще е огромен успех на фона на тази страхотна конкуренция!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката