В напреднали преговори за норвежеца още са били Реал (Мадрид) и Байерн (Мюнхен), стана ясно от съобщението на говорителя Фьортофт, но в крайна сметка Пеп Гуардиола е успял да убеди играча, че Сити е мястото за него

Свързани новини

10.05.2022 16:12

Холанд подписва с Манчестър Сити тази седмица

Видян 1066 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Първият голям трансфер на летния транферен прозорец изглежда е факт, като Ерлинг Холанд ще бъде новият звезден нападател на Манчестър Сити. Новината съобщи неговият говорител Ян-Аге Фьортофт в социалните мрежи, а трансферът се очавка да бъде обявен официално в близките дни.


 


Холанд бе сред най-апетитните хапки за големите клубове в последните две години, а Сити ще плати 75 млн. евро на Борусия (Дортмунд), каквато е сумата за прекратяването на неговия договор. Според непотвърдени източници на Острова, Холанд ще получава около 300 хиляди паунда на седмица, което ще го нареди сред най-скъпоплатените играчи на гражданите.


 


В напреднали преговори за норвежеца още са били Реал (Мадрид) и Байерн (Мюнхен), стана ясно от съобщението на говорителя Фьортофт, но в крайна сметка Пеп Гуардиола е успял да убеди играча, че Сити е мястото за него.


 


Освен Пеп Гуардиола и сериозната заплата, не трябва да забравяме, че и бащата на Ерлинг - Алфи Холанд, бе част от тима на Манчестър Сити, но в една много по-различна ера за гражданите в началото на века.




"Най-накрая беше взето решение. Ерлинг Холанд ще играе за Манчестър Сити следващия сезон. От екипа на Холанд съобщиха миналата седмица на Реал Мадрид и Байерн Мюнхен за решението му. Последните няколко седмици бяха свързани с уточнение на детайлите по договора с Манчестър Сити", написа говорителят на играча.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.