В края на мача публиката в Разград започна да скандира Оставка.

Свързани новини

06.06.2022 15:36

Грузия направи за смях България в Лигата на нациите

Видян 2658 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Българският футбол изживя една от най-срамните вечери от началото на своето организирано развитие по земите ни. Това се случи след поражение на националния ни тим от Грузия с 2:5 в мач от Лигата на нациите.


 


След многото критики, които България претърпя за представянето си срещу Северна Македония (1:1) преди дни, всички очакваха отговор от отбора ни, а този отговор се изразяваше в още по-трагична продукция. Отборът на Грузия - №86 в ранглистата на ФИФА, буквално ни разсипа, като спокойно можеше и да ни победи с далеч по-стряскащ резултат.



След две срещи отборът, воден от Ясен Петров е трети в групата си от Дивизия С, като има една точка и голова разлика 3:6.


 


В края на мача публиката в Разград започна да скандира Оставка.
"Нямам моралното право да остана след тази загуба. Разделяме се. Надявам се следващият човек да се справи по-добре. Просто направихме много грешки в защита", каза след двубоя Петров, който подаде оставка. "Извинявам се за тази продукция. Дано човекът, който ме замести съумее да вдигне отбора".


 


Зурико Давиташвили откри в 4-ата минута, а в 31-ата Андреа Христов си вкара автогол. След паузата Атанас Илиев намали в 50-ата минута, но последваха още три гола на Грузия.


 


 


Буду Зивзивадзе в 52-ата, Кваракселия в 58-ата и Валерий Казаишвили в 70-ата минута се разписаха. Крайния резултат оформи Илиян Стефанов в 83-ата минута. Той можеше да е различен, ако грузинците не бяха пропуснали втора дузпа в добавеното време.
България е без победа вече в шести пореден мач. В този период тимът записа две равенства и четири загуби при голова разлика 6:15.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион

През този ден фокусът ви може да се измести към общуването

През този ден фокусът ви може да се измести към