08.05.2019 09:32

Гришо с уво за треньора

Видян 1066 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"След вчерашния мач седнахме с треньора ми от дълго време Дани Валверду. След три страхотни години пътищата ни ще се разделят. Имахме знакови моменти в кариерите си заедно и невероятни моменти на корта. Искам да благодаря на Дани за всичко, което направи за мен и му желая единствено всичко най-хубаво в бъдещите му начинания", написа Димитров.


Новината дойде по-малко от два часа след решението на Димитров да не участва във втория си двубой от турнира на двойки в Мадрид, където си партнира с Карен Хачанов и с когото елиминираха в първия кръг четвъртите поставени Себастиан Кабал и Роберт Фера с 6:2, 7:5. Причината бяха възобновените болки в рамото, които от тази година не спират да го тормозят. Припомняме, че Димитров пропусна два месеца през този сезон, заради травмата.


Григор и Дани Валверду започнаха съвместна работа през юли 2016 година и моментално се забеляза прогрес в изявите на българския тенисист, чиито решения на корта станаха по-практични и играта му бе по-опростена от венецуелския специалист.


През 2017-а пък Григор в тандем с Валверду изживя най-силния си сезон, в който спечели титлите в Бризбън и София и стигна полуфиналите в AustralianOpen, където изигра епичен петсетов двубой с Рафаел Надал. Впоследствие Димитров за първи път в кариерата си спечели турнир от сериите Мастърс в Синсинати, а върхът бе триумфът във Финалите на АТР, както и изкачването до номер 3 в световната ранглиста. След това обаче последва голям срив в играта на хасковлията и сега той е заплашен от изпадане от топ 50.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион

През този ден фокусът ви може да се измести към общуването

През този ден фокусът ви може да се измести към