Свързани новини

05.08.2021 12:08

Григор отпадна на старта във Вашингтон

Видян 1506 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тенисистът Григор Димитров загуби още първия си двубой на силния турнир на твърди кортове във Вашингтон, САЩ, който е от категория АТП 500. Поставеният под №4 в схемата българин отстъпи пред Иля Ивашка с 2-6, 6-7(4) в двубой, който продължи близо два часа. Това беше първи мач за Димитров след отпадането във втория кръг на Уимбълдън.


В първия сет представителят на Беларус осъществи два пробива и заслужено се поздрави с преднина 6-2 гейма. През втората част Ивашка отново първи нанесе удар и с брейк поведе за 2-1, след което сервира за място в следващата фаза при 5-4 в своя полза.


Ивашка обаче пропусна мачбол и не успя да затвори срещата, позволявайки на Димитров да изравни геймовете за 5-5 с първия си пробив за вечерта. В крайна сметка се стигна до тайбрек, в който представителят на Беларус се наложи със 7-4 точки и си подпечата място в третия кръг.


Това беше втори двубой между двамата, като Ивашка записа първи успех над българина. За Гришо това беше първи турнир от т.нар. Американско турне, което приключва в края на месеца с участие на US Open.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката