Свързани новини

30.09.2009 09:09

Фиорентина победи Ливърпул с 2:0 в Шампионската лига

Видян 1385 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Благодарение на перфектна първа част, белязана от две точни попадения на нападателя от Черна Гора Стеван Йоветич, Фиорентина надделя с 2:0 над Ливърпул в мач от Група "Е" на Шампионската лига, съобщи БГНЕС.


Воден от желание да преодолее травмата от поражението си от Лион преди две седмици, екипът от Тоскана даде най-доброто от себе си, за да изиграе най-добрия си мач за сезона и, без съмнение, един от най-силните в историята на европейските си участия. В отсъствието на най-добрия нападател на отбора, Жилардино, 19-годишният Йоветич позволи на флорентинците да се наложат у дома, което не му се бе отдало в отминалия сезон.
Ливърпул, бавен и без идеи, бе напълно неузнаваем през първите 45 минути на срещата. През втората част Червените малко се взеха в ръце, но не успяха да се наложат над еуфоричните тосканци. В групата, където Лион спечели втората си победа от две срещи като гост на унгарския Дебрецен с 0:4, отборът - голям фаворит за първото място, "изгори" един жокер. Йоветич се разписа за първи път в срещата в 28-та минута, логично остойностявайки пълното доминиране на своя отбор. В 37-та минута черногорецът удвои резултата. През втората част умората си каза думата и Фиорентина не бе така ефективна в нападение, но защитата на тима устоя на офанзивата на Ливърпул.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей

Може да откриете, че прекарвате повече време сами

Дали заради разпукващата се пролет или просто е дошъл