Свързани новини

06.10.2020 16:10

Феновете на ЦСКА скочиха на Десподов

Видян 1553 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Феновете на ЦСКА нападнаха бившия футболист на клуба Кирил Десподов заради изненадващия му трансфер в Лудогорец. Червените запалянковци заляха профилите му в социалните мрежи с обиди и нецензурни изказвания. В интернет пространството бе пуснат и телефонния номер на футболист номер 1 на България за 2018 г, а червените ултраси побързаха да „честитят” преминаването му в Лудогорец. Феновете припомнят и публикация на Десподов от 2017 година, в която се изразява доста иронично по адрес на Лудогорец.


 За пореден път клубът на Кирил Домусчиев взема в състава си бивш футболист на ЦСКА. Подобно недоволство от страна на червените фенове имаше и при изненадващия трансфер на Антон Недялков в разградския клуб.


В понеделник шампионите на България привлякоха под наем точно в последния ден на трансферния прозорец Кирил Десподов. Във вторник той бе официално представен като играч на разградчани. Футболистът ще играе като преотстъпен от Каляри в Лудогорец, а родният тим ще плати на италианците € 500 000. След края на сезона има и опция за закупуването на Десподов.


 В същото време стана ясно, че нападателят на ЦСКА ще остане в отбора поне до зимата. В понеделник той бе продаден за € 3,5 млн. на френския Дижон, но новият му клуб не е успял навреме да го картотекира, което е довело до анулиране на сделката.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.