Свързани новини

09.06.2010 17:14

Фелипе Маса във Ферари до края на 2012 година

Видян 1327 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бразилският пилот Фелипе Маса обяви, че е подписал нов договор с Ферари и ще остане пилот на "скудерията" до края на 2012 година.


29-годишният Маса заяви в изявление преди неделното Гран При на Канада: "Много се радвам, че ще имам възможността да карам за Ферари още два сезона. През цялата ми кариера във Формула 1 аз винаги съм карал с двигател, който е направен в Маранело и за мен е въпрос на гордост да мога да продължа да работя за тима, който смятам за свое семейство". Маса, който през цялата си кариера кара за тимове, чийто двигатели са направени от Ферари, катастрофира лошо в края на миналия сезон в Гран При на Унгария и получи сериозни травми. Бразилецът пък остана втори в крайното класирането на шампионата през 2008 година, губейки титлата само с една точка от Люис Хамилтън. Маса е в договорни отношения с Ферари от 2001 година, въпреки че кара за Заубер през 2002, 2004 и 2005 година. Той е участвал в 69 старта за италианския тим, в които е записал 11 победи, 15 пол-а и 30 места на подиума. Другият пилот на "черните кончета" - Фернандо Алонсо, вече подписа нов договор за три години тази година, когато премина във Ферари.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.