Президентът на БФС Георги Иванов – Гонзо сподели след церемонията Футболист на годината, че се надява в бъдеще все повече български и талантливи футболисти да попадат в класацията.

Свързани новини

19.03.2024 12:54

Другата седмица ще говоря с Бербатов, имам желание да се обединим: Гонзо

Видян 1405 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът на БФС Георги Иванов – Гонзо сподели след церемонията Футболист на годината, че се надява в бъдеще все повече български и талантливи футболисти да попадат в класацията. Той призна, че ще има разговор с Димитър Бербатов, за да потърси обединение.

„С най-голямо удоволствие гледах футболистите, които бяха наградени. Надявам се тези тримата да бъдат стимул за младежките национали. Нуждаем се от силни футболисти в националния отбор. Не ми хареса това, че имаше много чужденци в наградите по постовете. Треньорите трябва да влагат всичко от себе си, за да изваждат добри футболисти. Трябва да наблегнем много върху ДЮШ и от следващите години в тези класации да има само българи.

Младежите показват потенциал през последните години. Това, което показа младежкият национален отбор, е, че има потенциал. Това е следващата вълна национални състезатели. Като спортисти винаги искаме да побеждаваме. Когато си спортист, трябва да носиш на напрежение. Големите очаквания не трябва да ги натоварват. Ако искаме да се класираме на Световно първенство, всички качества трябва да бъдат на ниво. Голям спортист без психическа сила не може. Когато резултатите са добри, хората се обединяват.

Имаме идея и желание да се обединим. Големите спортисти трябва да са големи хора. Подадох ръка на екипа на Бербатов. Другата седмица ще опитам да направя контакт с Димитър и да поговорим. Той, Стилиян и Мартин могат да бъдат полезни за българския футбол. Това са млади и интелигентни хора и е безсмислено да водим войни.

Не очаквайте веднага да се случат всички неща, които сме планирали. Те трябва да бъдат постепенни“, каза Гонзо.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

скорпион