Свързани новини

14.01.2013 10:29

Чеченски лидер преследва Джизъса

Видян 4102 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият български национал Благой Георгиев разгневил страховития чеченски лидер и собственик на руския Терек (Грозни) Рамзан Кадиров. Причината е напускането на 31-годишния халф , който преди около месец подписа с Амкар (Перм).


След четири сезона в Грозни Благо не получи предложение за нов договор, тъй като ръководството не прие новите му лични условия. И до днес татуираният самоходен иконостас не е имал среща с Рамзан Кадиров. Босът, който има ореол на феодален самодържец и главорез, дори не е говорил с него преди нашият да си бие камшика. Припомняме, че Благо беше един от големите любимци на Кадиров. През годините бившият ас на Славия, Алавес, Цървена звезда и Дуисбупг е получавал десетки щедри награди заради доброто си представяне в Терек - индивидуални парични бонуси, автомобили и всякакви почести. Сега обаче чеченският лидер е побеснял заради решението на Джизъса да забегне и проявената алчност за по-висока заплата.


“Аз не съм на 20 години и реших да избера Амкар, където имаше по-добри условия. На 31 години съм и си гледам спокойствието за в бъдеще. На съм виновен, че напуснах предишния си отбор. Виновни са те, че не успяха да ме задържат. Те искаха да остана, но не ми предлагаха това, което аз исках”, заяви Георгиев.


Една от причините да си тръгне от Грозни, който минава за една от меките на исляма, е кръстоносната вяра на Благо Джизъса. Според мълвата в последната една година той поставил условие да му бъде отделена стая за молитви преди мачове. Освен това Благо бил категоричен, че ще спазва абсолютно всички пости и да го удари на тотален аскетизъм.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

риби