Пламен Константинов

Свързани новини

28.06.2023 15:52

Чакам решението на Казийски: Пламен Константинов

Видян 1949 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Селекционерът на волейболните национали Пламен Константинов разясни каква е ситуацията с двете големи звезди на България Матей Казийски и Цветан Соколов. Първият обяви преди месец, че предстои да реши дали да се върне да играе за националния отбор след пауза от 11 г. С капитана Соколов пък имаше търкания относно неучастието му в Лигата на нациите.


„С Матей Казийски все още не съм разговарял, нито се е обадил да ми потвърди или откаже 100%. Чакам неговото решение. Изчаквам го до последно, за да си вземе финалното решение”, заяви Константинов пред Дарик радио.


„С Цветан Соколов отдавна сме изяснили програмата. Цецо дойде в София, в залата. Проведохме разговор и си разяснихме как виждаме цялостната подготовка. Договорили сме се с него. Соколов е на линия, това не е под въпрос”, декларира треньорът.


При отсъствието на Алекс Николов, който е ангажиран с младежкия национален отбор, в групата за третата седмица от Лигата на нациите се завръща Николай Пенчев. В нея най-вероятно ще бъде и друг ветеран Валентин Братоев.

Константинов каза, че нямаме по-добри играчи от тези в момента.

„Нямаме по-добри и по-подготвени състезатели на този етап. Останалите млади момчета имат нужна от време и работа, за да помогнат на един национален отбор, който има по-високи цели. За мен има няколко постове, в които имаме сериозни липси. Имаме перспективни 4-5 посрещачи, но само двама могат да са в отбора. Имаме липси като ниво и количество на отделните постове и това ни ограничава до някаква степен, за да изравним и да се приближим до най-добрите в света”, каза още той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог