30.09.2015 16:31

Без Вечно дерби и на осминафиналите за Купата

Видян 1072 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Изтеглен бе жребият за осминафиналите в турнира за Купата на България. Късметът отново размина Левски и ЦСКА, което означава, че феновете ще продължат да чакат своя единствен шанс за вечно дерби този сезон.


Армейците ще гостуват на Спартак Плевен, който миналия кръг поднесе голямата изненада и изхвърли Славия, а Левски отново ще пътува до морето – след измъчената победа над Поморие в 1/16-финалите – този път за среща с лидера в Югоизточната В група Несебър.


„Да, искахме да се срещнем с ЦСКА, но има и следващи кръгове за това, ако и двата отбора продължат, разбира се“, каза изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков.


Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков също коментира темата, като заяви, че червените не се плашат от никой отбор. „Искахме ли Вечно дерби с Левски? Защо да не искаме? Не се плашим от никой, включително и от Левски“, заяви шефът на армейците.


Настоящият носител на трофея Черно море изтегли единствения съперник от А-областна група - Вихър, а срещата ще бъде в село Строево.


Шампионът на страната Лудогорец ще гостува на Локомотив-Горна Оряховица, а Ботев-Пловдив ще мери сили със Созопол. Литекс и Берое ще домакинстват на отбори от Б-група – съответно Дунав Русе и Банско. Единствената двойка, противопоставяща отбори от А група, е Локомотив Пловдив срещу Монтана.


Победителите ще бъдат излъчени в един двубой, а срещите са насрочени за 27, 28 и 29 октомври. За декември са предвидени 1/4-финалите в надпреварата, които също ще бъдат решени в по един мач.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

През този ден фокусът ви може да се измести към общуването

През този ден фокусът ви може да се измести към