Свързани новини

08.05.2009 12:48

Батков: Дано се сбъдне прогнозата на Наско за наша победа с 3:0

Видян 1178 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Собственикът на Левски Тодор Батков изгледа днешната последна тренировка на "сините" преди утрешното вечно дерби с ЦСКА, а след това той пожела успех на играчите и наставника Емил Велев срещу основния съперник за титлата, предаде БГНЕС.


Батков изрази надежда, че Стефан Спасов, който ще ръководи утрешната среща, няма да ощети "сините". "Не знам паста ли е, торта ли е, но се надявам да не ощети нашия отбор утре, защото два мача подред ще им стане много на съдиите. Не мога да си обясня защо при наличието на шестима международни арбитри, от комисията назначиха точно този съдия за дербито. Все пак аз смятам, че един опитен съдия, каквито ние имаме, би се справил по-добре. Не мога кажа как ще се справи Стефан Спасов. Ще видим утре на мача. Първоначално, колегите от ЦСКА бяха съгласни с моето искане за чужд съдия, но след това се отказаха. Това също не мога да го разбера. Надявам се, че въпреки отсъствието на Гонзо, Йовов и Петков, нашият отбор ще покаже колективен дух и най-накрая ще зарадва и без друго измъчената ни публика. Очаквам утре да бъде денят на истината и ние да победим, Дай Боже, с резултата, който е предсказал Наско Сираков - 3:0. Не знам защо, но имам предчувствие, че утре ще бъде денят на истината", заяви Батков.
Отборът на Левски тренираше дузпи на днешното си занимание, като в тренировката не взеха участие асовете на тима – Гонзо, Йовов и Петков, които пропускат срещата с "армейците" заради контузии.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

лъв