24.04.2017 13:04

Барселона излъга Реал

Видян 1169 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Барселона постигна изключително драматичен успех с 3:2 при гостуването на Реал Мадрид в мач от 33-ия кръг на Примера дивисион на Сантиаго Бернабеу. Страхотен мач за каталунците изигра суперзвездата на тима Лионел Меси, който отбеляза два гола в срещата, включително и победното попадение за своя тим в 92-ата минута. Аржентинецът не се беше разписвал във вратата на мадридчани в последните шест дербита. Резултатът на Бернабеу откри бразилския халф на домакините Каземиро в 28-ата минута на първото полувреме. Само 5 минути по-късно Меси вкара първото си попадение в срещата. Иван Ракитич донесе пълния обрат в дербито след като в 73-ата минута с хубав далечен изстрел порази вратата на Кейлор Навас.


 Серхио Рамос се превърна в грешник за своя отбор, след като в 77-ата минута бе изгонен с директен червен картон за грубо нарушение срещу Меси. Въпреки, че бяха с човек по-малко, домакините успяха да изравнят резултата в 85-ата минута след гол на влезлия като резерва Хамес Родригес. В добавеното време на срещата Лионел Меси се превърна в герой за своя отбор след като в 92-ата минута вкара победното попадение за каталунците.


С този успех Барселона излезе на първо място във временното класиране на Ла Лига със 75 точки, колкото има и Реал Мадрид, но възпитаниците на Луис Енрике са с по-добри показатели.  Белия балет обаче е с мач по-малко, след като гостуването им на Селта Виго бе отложено.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема.