Двубоят беше 30-ти пореден в груповата фаза на Шампионската лига, в който Байерн не загуби

Свързани новини

14.09.2022 16:09

Байерн отново победи Барселона при завръщането на Левандовски

Видян 2118 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Байерн Мюнхен победи Барселона с 2:0 в най-интересния мач от втория кръг на груповата фаза в Шампионската лига. Срещата между двата тима на Алианц Арена в Мюнхен предложи много интригуващи моменти, футбол от високо качество, както и редица положения.
Каталунците играха изключително силно през първата част, но не успяха да се възползват от положенията си. С два пропуска се отчете Роберт Левандовски, който за първи път се изправи срещу бившия си отбор.

Байерн нанесе големия си удар с два гола в рамките на четири минути. Лукас Ернандес се разписа в 50-ата минута след изстрел с глава, а в 54-ата точен беше Лерой Сане.

„Мисля, че се получи емоционален двубой за Левандовски, който имаше много успешен период тук в Мюнхен. Но също го познаваме и като противник. Късметът не бе на негова страна в ключовите моменти. За щастие той пропусна шансовете си. Представихме се добре в защита“, коментира  след мача Мануел Нойер.

Двубоят беше 30-ти пореден в груповата фаза на Шампионската лига, в който Байерн не загуби. Барселона остава без победа в Мюнхен.
След два мача Байерн е лидер в група С с актив от 6 точки и голова разлика 4:0. Барселона заема втората позиция с победа и загуба, и голова разлика 5:3. С три точки е и Интер, който по-рано записа първа победа - 2:0 над Виктория (Пилзен).
В група А Ливърпул победи Аякс с 2:1 и взе глътка въздух след неуспешното си начало. Седмица, след като претърпяха разгром срещу Наполи червените стигнаха до победата с попаденията на Мохамед Салах (17') и Жоел Матип (89'), за Аякс се разписа Мохамед Кудус в 27-ата минута.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

рак