Най-вероятно от тази публикация ще ги заболи много хора

Свързани новини

13.12.2023 09:31

Антъни с безпощаден анализ на бг плуването

Видян 1683 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Най-вероятно от тази публикация ще ги заболи много хора, но не мога да гледам как “хвърляте пясък” в очите на хората. Изключително смешно и грозно е да се подигравате с любимия ми спорт по този начин, господа и госпожици.

Първо искам да поздравя Диана и Габриела за представянето им на това Европейско първенство, защото от 30-40 години не е имало такова женско представяне на такъв форум.


От тук нататък вече ще започне да става грозно, защото “журналистите”, щото не знам дали мога да ви нарека така и “коментаторите”, и вас не знам дали мога, направо се изложихте зверски с малоумните си коментари (мое мнение).


Първо, постижението на 800м на Петър не е рекорд. Рекордът е от тръгването му на 1500м, който той не можа да повтори като направи 12- секундна разлика между първо и второ 400м на 800, което е смешно. Плуването му на 400м също беше под всякаква критика при положение, че човекът, който стана Европейски шампион (Даниел Уайфен) беше победен от Петър лятото с 3-4 секунди, а сега загуби от него с 6 СЕКУНДИ на 400 метра, с 27 СЕКУНДИ на 800 метра и с 36 СЕКУНДИ на 1500 метра. Продължаваме към 200 метра бътърфлай, което беше най-големият майтап.


Да, финал, неуспоримо имаше участие във финала, но с това време е за никъде. Видях един ЧУДОВИЩЕН спад в резултатите на това момче. Накрая излиза и говори по сценарии колко бил доволен. Доволен от кое, пич? От това, че плуваш на 25м басейн по-бавно отколкото на 50м басейн? Защо не го казвате това в медиите? Защо не излезе г-н Минковски или г-н Вакареев да каже къде е объркал подготовката, за да видим такива слаби плувания? СВЕТОВЕН РЕКОРДЬОР ЗА ЮНОШИ НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ НА ФИНАЛ ПРИ МЪЖЕТЕ В ДИСЦИПЛИНАТА, В КОЯТО Е СВЕТОВЕН РЕКОРДЬОР? Вие направо се бъзикате, добре, че хората не разбират от плуване.


Калоян направи рекорди на 100м и 200м гръб, за което го поздравявам, но всички хора следящи плуване знаят, че тези резултати са незадоволителни. Сега връщаме лентата назад с няколко седмици. Събота на РЕПУБЛИКАНСКОТО. “Голямата звезда” Мицин не се явява на старта на 200м делфин и изведнъж вечерта има допинг контрол. Точно на деня, в който той “неумишлено” пропусна старт? Хора, лъжете, който искате, но едва ли ще успеете да излъжете мен. Надявам се да сте видяли реалността и, че да си в 5-цата на ЕП при мъжете не е баш толкова лесно, колкото си мислехте, камо ли пък 2 пъти за 1 година + 6-то място на Световно, подчертавам за МЪЖЕ. Казах ви го преди няколко месеца, ще ви го кажа пак, СЛЯП ЧОВЕК ЩЕ ВИДИ КАКВО СЕ СЛУЧВА. НЕ МОЖЕ ДА ПЛУВАШ НА 25м БАСЕЙН ПО-БАВНО ОТКОЛКОТО НА 50м БАСЕЙН.

Бъдете здрави. Догодина ще се видим. Весели празници!", пише Антъни Иванов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката