Свързани новини

09.07.2010 17:27

Жените на босовете се хванаха за косите

Видян 6973 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

1,4 млрд. лева от 1996 г. или тогавашни 100 милиона долара e било според списъка на кредитните милионери богатството на Фатик. Той остави две вдовици – официална Адрина и Невена, чието дете също е признал официално.
Двете се съдеха за грозна къща в Бояна, на метри от паметниците върху гробовете на баща и син Фатик. Вдовицата твърдеше, че без нейно знание имотът за милиони е прехвърлен на Венцислав Пенков.
За да оспори твърдението на вдовицата, че имотът е даден без знанието й, пред съда застана той свидетелства на очна ставка: “Аз, съпругът й и тя сме седели на една маса в Японския хотел и сме обсъждали продажбата на имота”. Въпреки това спечели Адриана.
Фатик беше сочен за най-големия търговец на оръжие и наркотици в страната. На 19 август 2003 г. автомобилът, в който се вози бе обстрелян на  бул. България в София на път за въпросната къща в Бояна. По автомобила на Фатик са изстреляни близо 30 куршума. Той е убит.
Докато официално леглото на вдовицата и до днес не е заето, това на официалната му любовница заема небезивестния сърбин Будимир Куйович. Той живее в нейния апартамент в столичния квартал на богатите Лозенец. Слуховете носят още, че тя може да има дете не само от Фатик, но и комшийския бос. По данни на разследващите именно Куйович е наследил бизнеса на покойния Фатик. Невена Стойчева пък е дъщеря на бивш началник от МВР - Ангел Стойчев. Брат й беше заловен от силите на реда и набеден за трафик на синтетична дрога.
Вдовицата Адриана пък все още върти със спорен успех своя малък бутик в Кемпински хотел Зографски. В него тя продава модели на френската марка Марите и Франсоа Жирбо. Главната й клиентка и неразделна приятелка е вдовицата на друг убит бос - Георги Илиев. Двете с Мая Илиева станаха дори съдружнички като учредиха обща консултантска фирма А енд М.  Имаха проект за уникално спа в къпалнята Мария Луиза. Тя пък се държи от бизнесмена Румен Гайтански, който подкрепя и двете вдовици поради старо другарство с покойните им съпрузи. Съдбата на басейна за пореден път се разглежда в момента от Столичния общински съвет поради съмнения около сделката.
Екзотичната Адриана е родена в Алжир, където майка й работела в посолството. Според признания на вдовицата пред сп. ЕВА двамата с Фатик били приятели цели 7 години и веднага се оженили, без да са имали интимна връзка. Два месеца преди да се роди детето им, любовницата я изпреварва и дарява мултимилионера с друго. Той крие от съпругата си новината, докато тя не ражда. Признава три дни след това. Тя бяга в Америка за 4 месеца, но се връща обратно. Двойката преживява и смъртта на дете на третия ден след раждането.
Децата са американци, както и това на Руснака. За неговата вдовица и нейните приключения, за връзката й с най-добрия приятел на Жоро Илиев и за отношенията с официалната му любовница, от която също има дете – в следващия брой на Супер 19.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес е подходящ момент да изследвате своите мисли

Днес е подходящ момент да изследвате своите мисли,