Свързани новини

21.12.2012 14:49

Вихра се завръща на екрана

Видян 2305 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Контактите ми с Ава са много ограничени заради отношенията ни с майка ѝ. Съжалявам, че съм баща само по празниците." Това заяви телевизионният водещ и продуцент Иван Христов. Той откровено сподели за грешките си като начинаещ баща. Като най-голямата от тях до момента отчита, когато Ава е била на по-малко от годинка, и без да иска, я изпуснал на земята. "Слава Богу, падането не беше жестоко. Нямаше здравословни последици", спомни си той в ефира на предаването Часът на Милен Цветков, пише Супер 19'.


Като друга своя грешка Иван споделя, че вместо да я научи да казва: "Обичам тате" или "Обичам мама", я научил да казва: "Бий чорбата по главата, бий, бий, бий". Водещият се радва, че след развода му с Вихра съдът се е намесил и сега имал малко повече шансове да прекарва времето си с Ава. "Дъщеря ми много обича да чете. Съжалявам, че нямам принос за това да я науча на нещо", промълви с треперещ глас опосума.


Според последните клюки в тв средите Вихра отново се готви да се появи на тв екран. Тя най-вероятно ще се завърне с женско предаване по някоя от телевизиите, но все още не ясно в коя. Поради зачестилите спекулации за нея, че се отказва завинаги от телевизията, бившата на Иван изригна в социалната мрежа Фейсбук.


"Боже, какви глупости, никога не съм казвала, че късам с телевизията. Никога не съм казвала, че продуцентите искат кукли на конци. Казвам, че обичам телевизията и това е призванието ми, че не е важно за мен да съм водеща, аз мога да работя и като редактор, и като репортер, както съм го правила през годините. Това ми доставя огромно удоволствие. Аз и като водещ съм си била и редактор", гласи статуса на бившата водеща на Споделено с....


"Да, не разрешавам да ми слагат думи в устата, аз сама искам да пращам посланията си на зрителите и това винаги ми е носило само положителни резултати, защото зрителят не е глупав, той знае и усеща, когато си откровен с него. Живот и здраве отново скоро ще се видим от екрана", допълва още тя.


Вихра съвсем го е закъсала. Отчаяната съпруга поне от месеци не може да си намери работа и вече изнемогва в покриването на сметките си. След като бе махната от ТВ 7, бившият ѝ мъж ѝ взе луксозния джип и ѝ намали издръжката. Положението на Вихра било толкова драматично, че тя вече обмисляла да се запише в Бюрото по труда, споделят запознати. Вихра обаче се притеснявала, че всички ще разберат окаяното й състояние и отново ще стартират злобните коментари за нея.


С дребни суми ѝ помагал и любовникът ѝ – режисьорът от БНТ Милан Кузов. Вихра взимала пари в заем и от най-добрия си приятел, редактора на предаването Съдебен спор Жоро Игнатов. Мълвата разнася, че в момента Вихра работи със свои близък приятел. Двамата се занимават с био продукти за ядене и за разкрасяване. Бизнесът им обаче хич не вървял и затова майката на Ава решила отново да щурмува телевизиите, пише още Супер 19'.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

стрелец