Свързани новини

24.04.2020 11:30

Viasat World кани на пътешествие в Африка

Видян 1160 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Още в началото на месец май документалните канали на Viasat World ще ни отведат на екзотични пътешествия по целия свят. Премиерата на „Величествената Африка“ е на 3 май, неделя, от 15:00 часа, с което ще започне рубриката „Дивата Африка“ по Viasat Nature.


 Представяйки вълнуващата нова поредица "Величествената Африка", зрителите са поканени да посетят неопитомения континент с мащабните му и разнообразни пейзажи. Африка е дом на най-емблематичните и невероятни животински видове. Изследвайте континента на крайностите, който се гордее с епичните планини в Танзания и Кения, отдалечените блата в Окаванго и най-високите температури на Земята. Ден по-рано – по Viasat Explore - дебютира Джереми Уейд с новия сезон на своите „Речни чудовища“, които този път ще ни отведат до Боливия, Колумбия и Исландия.


 В понеделник, 11 май, пък започва Сезонът на Помпей по най-добрия канал за история на Стария континент – Viasat History, в рамките на който ще видите две нови поредици : "Възкресяването на Помпей" и "Помпей: След изригването“. През 2018 г. в Помпей стартира безпрецедентна спасителна мисия и археологическа кампания - първата от този мащаб през последните 50 години. Водещи експерти работят рамо до рамо, опитвайки се да открият нови улики за бедствието, сполетяло града през 79 г. сл.н.е. Пред нашата камера ще бъдат показани неизследвани части от града и ще бъдат направени значими разкрития. С помощта на модерни технологии и драматични възстановки, поредицата достига до нови прозрения за живота в града и съдбата му в разцвета на римската цивилизация.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката