Свързани новини

03.12.2020 15:30

Ветко продължава да бъде на кислород: Арабаджиева

Видян 1625 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

      Преди няколко седмици стана ясно, че Ветко Арабаджиев (с рождено име Вълчо) се е заразил с К19 в затвора и състоянието му е тежко. Днес съпругата му Маринела Арабаджиева публикува емоционален пост във Фейсбук, в който разкри, че съпругът й се бори за живота си и се нуждае от операция, която обаче не може да бъде извършена, преди да се изчисти от коронавируса:

"Пиша, макар че ми се иска да крещя! Няма да стоя невидима, няма и да се смаля, защото на първо място съм майка и съпруга. Как вечер заспиват тези, които играят на зарове със съвестта си и във времена на паника и страх проявяват злорадо любопитство, надявайки се да изкарат новина как Вълчо Арабаджиев е здрав и прав? Или просто са приспали съвестта си?

Уважаеми безсърдечни, Вълчо е нечий любящ съпруг и нечий баща за пример, който се бори за живота си! Моят съпруг, който продължава да е на кислород, все още в критично състояние с вторична бронхопневмония, трикратно завишени туморни маркери и съпътстващо тежко заболяване, което налага спешна операция, която не може да бъде извършена, докато не бъде напълно излекуван от корона инфекцията!

Днес аз се моля единствено за неговото оцеляване! Защо е тази жестокост? Надявам се на доброто в света около себе си, дори и там, където на пръв поглед го няма, защото няма нищо по-ценно от това да бъдеш добър човек, дори когато е трудно.

Изразявам благодарността си към онези, които в най-критичните моменти, проявиха искрена загриженост и обич!", написа Маринела Арабаджиева в социалната мрежа.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 03.12.2020 17:07

    АРАБАДЖИЕВА,ВИЕ КАК ЗАСПИВАХТЕ В СИЛНИТЕ СИ ГОДИНИ,КОГАТО ГОНЕХТЕ И НЕ ПЛАЩАХТЕ НА БРИГАДИТЕ РАБОТНИЦИ,КОИТО ВИ РАБОТЕХА ЧЕСТНО НА ЧАЙКА?ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ХОРА СТЕ РАЗПЛАКАЛИ И КОЛКО СА ВИ КЪЛНАЛИ? ГОСПОД ДА ВИ ПРОСТИ,АКО РЕШИ!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци