Свързани новини

26.07.2012 13:13

Веселин Маринов гази пътни знаци в София

Видян 1790 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бардът на родната полиция и любимецът на дамите в златна възраст Веско Маринов за пореден път стана тема номер едно в българското виртуално пространство. Този път обаче повод не е някой негов нов хит, а непристойна шофьорска проява. Звездата на българската естрада демонстративно прегази знак за забранено преминаване на улица "Неофит Рилски" в центъра на София, където се извършва ремонт, инфромира Блиц. Социалните мрежи веднага публикуваха снимката на големия сребрист джип на Маринов, а на шофьорската седалка се вижда и изпълнителят. 


Според очевидци преди да смаже табелата, поставена от строителната фирма, Веско Маринов слязъл от джипа и вдигнал скандал на работниците, че му затрудняват преминаването. След като те отказали да преместят забранителния знак, певецът се качил обратно в колата, дал газ, бутнал табелата и минал през нея по затворената улица.


Припомняме, че това не е първият пътен инцидент с темпераментния Веско. Преди две години той блъсна човек с мощния си джип в центъра на София и офейка от местопрестъплението. Според очевидци Веско си карал джипа по столичния булевард „Цар Освободител", когато изведнъж отпред му се изпречил младеж. Изпълнителят успял да реагира веднага и набил спирачки на возилото. За съжаление обаче блъснал пешеходеца. Маринов слязъл от возилото да види как е потърпевшият, но не му оказал първа помощ. Само го потупал по рамото, казал му две-три утешителни думи и си тръгнал. 


Малко след инцидента певецът побърза да се застрахова, че изобщо не е блъскал момчето. То пресичало неправилно и си ударило леко ръцете в капака. 



Етикети
, , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

близнаци