Том Форд

Свързани новини

12.06.2023 14:23

Вътре в луксозния дом за $72,5 млн. на Том Форд в Палм Бийч

Видян 1328 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Том Форд има пари за горене. По-точно, поне 1,1 милиарда щатски долара, според Forbes, който изчислява, че толкова ще прибере уважаваният моден дизайнер след сделката си за 2,8 милиарда щатски долара (3,98 милиарда щатски долара) за продажба на едноименния си бизнес за мода и красота на Estée Lauder.

 Сделката, която беше финализирана в края на миналата година, дава на Форд нов живот - и вероятно много свободно време, което да посвети на различните си имоти, както и на сина си Джак. Това със сигурност му е помогнало да се сдобие с ново попълнение в портфолиото си - имение за 72,5 млн. долара (51 млн. щатски долара) в Палм Бийч, Флорида.



Имението с пет спални и седем бани е построено от Джим Хелд и Кен Каракул през 2016 г., с архитектура от Даниел Кахан и интериор от Пенелопе Ъруин. Разположен в шикозен район близо до лагуната Лейк Уърт, комплексът включва две едноетажни къщи на парцел от 0,96 акра. Описван като "класически, но модерен", домът се отличава с пищни и съвременни характеристики като високи тавани, избелени дъбови дъски и множество френски врати, които се отварят към безупречен двор.



Оградената от палми градина е с ландшафтен дизайн на Марио Нивера и открита зона, включваща басейн и терасовидно пространство за забавление. Придържайки се към елегантната палитра от почти бяло в интериора и екстериора, домът е нещо повече от бяло имение. Оборудвана е с екологични средства, като 230 скрити слънчеви панела за абсорбиране на топлината, вентилация с пресен въздух и системи за събиране и пречистване на вода - къщата е едновременно модерна и луксозна.



Репутацията на Форд за високи постижения и непоколебимият му поглед към стила несъмнено ще увеличат стойността на дома, а ние можем само да си представим колекцията от съвременно изкуство, която той ще покаже в дома (според Artnet колекцията на Форд включва Анди Уорхол, Александър Калдер, Ад Райнхард и Елсуърт Кели). Тази нова придобивка допълва добре портфолиото на Ford, което включва имение Holmby Hills в Лос Анджелис и къщи в Лондон, Ню Йорк и родния му град Санта Фе, Тексас.


Източник: vogue.com.au




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Въздържайте се от сложни решения с продължително влияние

Въздържайте се от сложни решения с продължително