Свързани новини

31.12.2020 08:34

В най-хай клуба в света хич не се харесват

Видян 1055 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Хърлингам е един от най-ексклузивните частни клубове във Великобритания. Но всичко не е толкова идилично, колкото изглежда. Проучване, проведено сред членовете тази година, разкрива, че в най-хай клуба в света хич не се харесват.

 Членовете са попитани „Какво най-малко ви харесва в клуба?“

 На първо място, 27% критикуват храната и напитките на Хърлингам. На второ място те посочват, че най-много не харесват „Други членове“, предаде tatler.com.

 8% от 1243 респондентите заявяват, че най-много не харесват "правилата и политиките на клуба". Твърдо ядро ​​(само 3 процента) също изрази недоволството си от Източното крило, новото място за прием в близост до клубната къща от класа II *.

Известните местни жители добавят децата си в списъка за чакане на Хърлингам, преди дори да са се родили - в момента списъкът е толкова надписан, че е затворен за нови кандидати.

 Клубът с бели стълбове може да се похвали със своите „първокласни“ и „модерни“ съоръжения, но корените му са доста древни. През 1760 г. д-р Уилям Кадоган избра полето Хърлингам като място за „вила“, а голямата къща, която той поръча, получава неокласическата фасада, която има днес, в началото на 1800 г., когато все още е частна къща. Става клуб през 1869 г., започвайки със стрелба по гълъби.

Хърлингам попадна в заглавията през 2016 г., когато междуособните войни избухват заради плановете за надграждане на Западното крило (някои членове бяха особено обезпокоени при мисълта, че любимият им закрит плувен басейн е натъпкан).

 Блог, наречен Reform at Hurlingham, описва Джулиан Холоуей, тогавашният председател на клуба, като "Очите на Гугъл" и „момче с наднормено тегло“.

 Едно политическо убийство срещу Холоуей беше илюстрирано със злощастна снимка на Ким Чен Ун.  Холоуей подаде оставка миналата година, заявявайки, че "личните атаки чрез социалните медии" са в основата на решението му да се оттегли.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 31.12.2020 09:43

    Много лошо преведен и анотиран материал!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

близнаци