Свързани новини

16.10.2020 10:10

Топ-кулинари разкриват китайска мистерия

Видян 1188 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Премиерното участие на китайския еликсир на едно от най-очакваните събития на открито ще събере на едно място почитателите на умами вкуса.
Третото издание на Бакхус Fish Fest ще се проведе на 17-и и18-и октомври на пазара Ситняково в София от 10.00 до 22.00 часа. За първи път Маутай, България ще представи нови коктейли в комбинация от вкусни азиатски изкушения. Шеф Димо Димов ще разкрие някои от тайните в комбинирането на напитки и храни, вдъхновени от екзотичното байджу в съботния ден между 14.00 и 16.00 часа. Той е познат на почитателите на изисканата кухня. Шеф Димов надгражда кулинарните си умения в редица страни по цял свят.


В Страсбург той работи в един от най-известните ресторанти - “Crocodile”, който тогава е удостоен с две звезди „Мишлен“. Преди броени дни от представителството на Маутай за България обявиха предизвикателство към всеки осмелил се да опита най-мистериозната напитка в света. Личен урок по приготвяне на коктейли в Маутай център на бул. Витоша 164, бутилка Маутай или порцеланова ваза в духа на Китай са част от наградите. Поканата е отправена към всички, които посетят и Маутай щанда в рамките на Бакхус Fish fest на 17.10 и 18.10. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 19.10 и обявени в социалните мрежи. Подробностите са на страницата на Маутай във ФБ: https://www.facebook.com/Moutai.Bulgaria



Огнената напитка на дипломацията Маутай е символ на качество и престиж в Китай и се разпространява в над 100 страни по света, а от скоро вече и в България. Високо-градусовият алкохол се произвежда от сорго – вид житна култура, която издържа на засушавания и горещини, може да се отглежда в бедни почви и не съдържа глутен. Маутай е продукт превърнал се в национален символ за Китай и е най-известната марка байджу. Течният огън е резултат от традиционно производство с вековни традиции. Специалистите откриват над 1 200 аромата. В края на 2019-а година, на едно от последните събития на закрито бе представени и най-големият Маутай център на Балканите на бул. Витоша 164, където освен Moutai Prince, Moutai Yingbin, и перлата в короната Kweichow Moutai всеки може да опита най-мистериозната напитка в света и да избере специално селектирани изящни занаятчийски продукти с високо качество, ръчна изработка.










Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

риби