18.09.2008 11:44

Танцуващо ревю за ЧРД на МаксМара

Видян 1857 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Танцово събитие ще бъде голямото събитие, с което МаксМара фешън груп ще отбележи своя 10-и рожден ден в България. На 29 септември в първа зала на НДК линията Marella, представена със собствен бутик на бул. Витоша, съпродуцира уникален спектакъл на Атербалето. Модните фенове ще гледат Ромео и Жулиета. Страстта на Marella към танца започва с представянето на новата линия lato/b, чиято цел е да се разграничи от другите марки, използвайки езика на изкуството. Мауро Бигонцети, хореограф и артистичен директор на Атербалето, създава ексклузивни събития на  lato/b в Реджо Емилиа и на Bread&Butter панаира в Барселона. Специално за Ромео и Жулиета Marella създава лимитирана серия на Dancing Bag, проектирана и развита с участието на танцьорите от Атербалето. Dancing Bag ще съпровожда танцьорите през тяхното 3-годишно турне около света.


Marella е създадена като колекция към МаксМара през 1976 г., а като самостоятелна компания - през 1988 г. Марката се разпространява в собствени моно-бранд бутици както в Италия, така и в множество страни в Европа, Близкия и Далечен Изток, Северна Америка и Австралия.


Колекцията на Marella за есен-зима 08/09 е вдъхновена от 60-те години: мечти, въображение и живот на един дъх в младежки стил, комбиниращ женственост и чувственост с енергичен анти-конформизъм. Това спецовете разчитат от модния език на цветовете, флоралните мотиви, графичните силуети, тесните поли, кожените орнаменти и щампованите тишърти.


Всичко това е представено в новата колекция, която прокарва успоредно по-строгите и агресивните тенденции за сезона чрез добре балансирани дрехи с нова гама от платове и цветни скици.


Акцентите, които са хит са флоралните принтове, панталоните тип камбана, зелените и оранжевите плетива, материите от мохер и лико с впечатляващи кожени детайли и якета от лъскава кожа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

козирог

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво стабилни

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво