Бритни направи връзката им официална в Instagram на Нова година през 2017 г. , като публикува снимка на нея и Сам на вечеря
01/02

Свързани новини

11.06.2022 07:16

Сватбата на Бритни Спиърс и Сам Асгари в дома им в Лос Анджелис

Видян 7175 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бритни Спиърс и Сам Асгари го направиха официално. Двойката сключи брак в четвъртък, 9 юни, на церемония в уединения си дом в Тузънд Оукс в Лос Анджелис.




Певицата се запознава с актьора и фитнес експерта през октомври 2016 г. на снимачната площадка на музикалния си клип "Slumber Party". Неговата снимка беше една от многото, които звездата трябваше да пресее и да избере. Избрала го е още щом го е зърнала. "Не ми се наложи да се явявам на прослушване", казва той.




Минават няколко месеца и Бритни намира номера на Сам в чантата си. "Казах си: "Той е наистина сладък. Този човек е наистина сладък", казва тя на радиоводещ през 2017 г. "Тогава му се обадих и оттогава. . . той е просто много забавен и весел човек. "


 


Бритни направи връзката им официална в Instagram на Нова година през 2017 г. , като публикува снимка на нея и Сам на вечеря. Двамата са направили много съвместни видеоклипове за тренировки в тандем. "Упражненията ги измислям аз, но видеоклиповете са дело на моята по-добра половинка. Тя е режисьор на видеото - казва Сам. "Това е много забавно и аз се обръщам към тях с усмивка. " Когато кампанията за прекратяване на настойничеството над Бритни набира скорост, Сам публично я подкрепя, публикува селфи с тениска #FreeBritney и празнува заедно със звездата, когато контролът на баща ѝ върху личния ѝ живот и финанси е прекратен.




Двойката се сгодява през септември 2021 г. , когато Сам подарява 4-каратов диамант с кръгла брилянтна шлифовка в платинена обковка от Роман Малаев. Сам е гравирал в лентата "Лъвица" - специалния си прякор за Бритни.


 


Пред дома на двойката, който беше отрупан с розови и бели рози за сватбата, беше разположен бял кон със златни копита, който теглеше карета, подходяща за принцесата на попа. Десетминутната церемония се състоя под шатра, покрита с кадифена руменина. Сред гостите бяха Мадона, Селена Гомес, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Картър Реум, Кати Хилтън, Мария Менунос, Ансел Елгорт, will. i. am, мениджърът ѝ Кейд Хъдсън и Донатела Версаче.




След церемонията беше време за празнуване. На партито Бритни се преоблича в още три визии. Черна мини рокля беше последвана от двуцветен тоалет, а накрая - от червена мини рокля, всички на Versace. Съвременният кетъринг създаде тортата с цитрусови цветове на двойката, а музиката беше на DJ Алберт.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни