Снимката, на която херцогът на Йорк е обгърнал с ръка талията на 17-годишната тогава Вирджиния Джуфър, а Гислейн Максуел го гледа, е направена на 10 март 2001 г.

Свързани новини

31.01.2023 13:47

Скандалната снимка на принц Андрю с обвинителката му в сексуално насилие "НЕ е фалшива"

Видян 1284 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Снимката, която свързва принц Андрю с обвинителката му в сексуално насилие, е истинска, твърди фотографът, който я е копирал.

Снимката, на която херцогът на Йорк е обгърнал с ръка талията на 17-годишната тогава Вирджиния Джуфър, а Гислейн Максуел гледа, е направена на 10 март 2001 г.

Това е нощта, в която 39-годишната жена твърди, че за първи път е била принудена да спи с принца по заповед на неговия приятел Джефри Епщайн. Тя свидетелства, че сексът се е състоял в лондонския дом на осъдения за трафик на тийнейджъри Максуел.

В интервю за затвора миналата седмица 61-годишната Гислайн нарича снимката "фалшива" и казва, че "не си спомня да са се срещали".


Сега австралиецът Майкъл Томас, фотографът, който я е копирал, е предоставил снимки, на които се виждат маркировката на разработчика и времевата линия на гърба.

"Това беше нормален отпечатък с размери 6×4 инча, който можеше да се получи от всеки разработчик по онова време", каза г-н Томас.

"Изглеждаше като на 10 години. Той не беше свеж, защото беше разработен през 2001 г. "

Фотографът прави почти 40 снимки на картината, след което я обръща и заснема с фотоапарата си три изображения на обратната ѝ страна.

Печат с дата на обратната страна показва, че е проявен в магазин Walgreens One Hour Photo във Флорида на 13 март 2001 г. , близо до мястото, където живее г-жа Джуфре.

"Да излезеш и да кажеш, че това е фалшификат, е нелепо", каза г-н Томас.


Авторът на снимката казва, че съхранява копия на снимката, направена през 2011 г. , на твърд диск в домашния си офис близо до Куинстаун в Нова Зеландия. След като провери архива си със снимки, той откри, че е направил три отделни снимки на гърба на снимката, на които се вижда датата на проявяване.

Той добави: "Бих искал всичко това да бъде приключено. Надявам се хората да спрат да се занимават с конспирации. "

През 2019 г. херцогът заяви: "Не можете да докажете дали тази снимка е фалшифицирана или не, защото това е снимка на снимка на снимка. Просто не си спомням снимката да е била правена. "


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

везни

Спонтанно предложение от ваша страна да направите услуга

Спонтанно предложение от ваша страна да направите