Свързани новини

20.01.2012 15:19

Синът на Тони Стораро ще пее на Олимпийските игри в Лондон

Видян 1903 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тони Стораро има повод да се чувства особено горд с големия си син Фикрет. Младежът е едно петте деца, които ще пеят на олимпийските и параолимпийските игри в Лондон през лятото на тази година. Те ще бъдат част от вокалния ансамбъл „Гласовете на младежката музика”, който ще участва в церемониите и събитията, съпътстващи важното спортно събитие.
Във формацията участват 100 британски ученици и 5 младежи от  Бразилия. Музикантът Ричард Фростик, който е отговорен за селекцията на участниците в ансамбъла, отредил и 5 места за български деца, тъй като бил впечатлен от таланта им.
За да избере най-талантливите и музикални деца, организирал кастинг, на който се явили стотици кандидати. Те премерили сили в надпреварата за ограничения брой места и в крайна сметка били избрани петима, сред които е синът на Тони Стораро – Фикрет Фикрет, когото всички наричат Фики. Талантливият младеж е ученик в Националното музикално училище „Любомир Пипков” – София в профил Поп и джаз пеене. Останалите четирима избраници изучават друга специалност – оперно пеене. Синът на топзвездата на Diapason Records се представил с няколко различни песни, които пресъздал брилянтно, но спечелил овациите на всички с виртуозното си изпълнение на парче от репертоара на легендата Стиви Уондър.
Фики ще замине за няколкодневна подготовка в Лондон сега и после отново през юли. Олимпийските игри започват в Лондон на 27 юли, а параолимпйските – на 29 август.
Тони Стораро не крие гордостта от успехите на своя син: „Много съм щастлив и безкрайно развълнуван, че Фики ще се представи на световна сцена. Няма как да не съм горд от факта, че е избран сред стотици други деца.”, сподели хитовият певец. „Убеден съм, че ще се справи идеално!”, допълни още Човека-глас.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева

Новите запознанства ще са леко странни

Новите запознанства ще са леко странни. Ще започнат