Свързани новини

01.02.2021 13:32

Шоуто на Николаос Цитиридис стартира с ново попълнение

Видян 1118 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Ново лице – с истински нос, уши и всичко останало” ще се присъедини към “Шоуто на Николаос Цитиридис” през новия му сезон, който стартира ударно тази вечер в 22:30 ч. по bTV. Така, с усмивка, Николаос Цитиридис описа новия, бляскав и мистичен член в екипа на шоуто, по време на гостуването си в “Тази сутрин” по bTV, но не го издаде. Навръх рождения си ден, 1 февруари, той подкани зрителите да се включат в новата рубрика на предаването “Мамо, дават ме по телевизора”, в която най-интересният, оригинален и забавен от тях ще получи своите “две минути слава”, имайки възможност да участва в “Шоуто на Николаос Цитиридис”. Винаги усмихнатият водещ обеща сред първите гости в новата рубрика, която ще се излъчва всеки четвъртък, да бъде човек, който „ще се опита да прочете мислите на хората пред екрана”. Дали ще успее и какво “ще прочете” – зрителите предстои да разберат, а до тогава, че и след това, те могат да изпращат оригиналните си предложения за участие в “Мамо, дават ме по телевизора” на show@btv.bg.


Най-младият и чаровен водещ в ефира на bTV днес става на 27 години, а шоуто му вече има своята първа година в ефир. “Толкова много неща се случиха през това време, че не мога да повярвам, че е изминала само една година”, каза с вълнение Николаос пред Антон Хекимян и добави, че “шоуто е невероятно училище!”. Помъдрял с още една година, усмихнатият Николаос обеща да стъпва леко и много категорично, влизайки в “чудния клуб на 27-годишните” и си пожела да е винаги заобиколен от хората, които го обичат и подкрепят и му помагат да бъде най-доброто от себе си.


В първото издание от новия сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” днес се очакват много изненади, а сред първите му гости ще бъде и рожденичката от вчера - звездната Ивана. “Малко сме тези, които могат да си позволят Ивана да им бъде на рождения ден – само аз и премиерът”, пошегува се типично в свои стил Николаос в “Тази сутрин”, а какви други изненади и предизвикателства го очакват довечера – ще стане ясно точно в 22:30 ч. по bTV.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес фокусът ви може да се измести към практичните аспекти


Днес фокусът ви може да се измести към практичните