Свързани новини

12.05.2009 12:28

Шарън Стоун и Брад Пит омайват Кан

Видян 2835 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Уж всички ходят в Кан заради киното, а най-голямо внимание се обръща на филмовите звезди. Довечера с 6-часов маратон стартира 62-ото издание на най-престижния кинофестивал в света. В най-красивия град на Ривиерата обаче се усеща глобалната финансова криза. Блясъкът и партитата са по-малко, както и задокеанските гости. Косвено кризата в киното се отразява и у нас, тъй като през последните години България е снимачна площадка за десетки американски и европейски филми.


Редовните посетители на феста Брад Пит и Шарън Стоун обаче ще уважат фестивала. Следващата сряда е голямата вечер на Брад Пит като едно от лицата на новия филм на Куентин Тарантино, наречен "Безславни копелета". Ден по-късно Шарън Стоун ще се появи с новия си имидж и ще събере звездите на своя благотворителен amfar бал в подкрепа на борбата със СПИН. Неин кавалер ще бъде Бил Клинтън, саксофонист и президент на Щатите от 1992 до 2000 година. Музиката обаче ще бъде поверена на завръщащата се на голямата сцена Ани Ленъкс – суперзвезда от 80-те години.


Този път събитието се мести от Мулен де Мужен над Кан в съседния курорт Антиб и по-специално – в любимия на филмовите знаменитости хотел дьо Кап на Райската скала. Списъкът с гостите се попълва до последния момент, а наред с кинозвезди, ще се мернат и дизайнери от ранга на Донатела Версаче.


Миналата година на бала се събраха само за 2 часа общо над 10 милиона долара, които чрез фондацията amfar отиват за изследвания срещу СПИН. Това бе рекорд, тъй като за предните 15 издания на светско събитие номер едно в света се бяха събрали 44 милиона долара.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

козирог